Bemutatkozás Kapcsolat
1143 Budapest, Hungária köz 5.    Tel.: (+36 1) 467 1777    E-mail:

Microsoft Dynamics NAV bevezetés

A Microsoft Dynamics NAV (korábbi nevén Navision) egy olyan integrált vállalatirányítási rendszer, ERP rendszer, mely a vállalkozás minden területén támogatja annak működését. A rendszert elsősorban a kis-és középvállalkozások igényeinek kielégítésére alkották meg.

A legtöbb növekvő vállalkozás eléri azt a kritikus méretet, amikor az addig organikusan kialakult rendszerek, nyilvántartások, táblázatok nem képesek tovább megfelelő áttekintést biztosítani. Sőt minél pontosabban, alaposabban igyekszünk követni, adminisztrálni működésünket, annál reménytelenebbé válik eligazodni a rendszerben. Ilyenkor válhat segítségére egy olyan professzionális, célzott megoldás, mint a Microsoft Dynamics NAV (Navision).

A NAV vállalatirányítási rendszer lehetővé teszi, hogy egyazon platformon találjuk meg az olyan részegységeket, mint a pénzügy, logisztika, marketing, vagy a gyártási folyamatok, mégis az adott feladatot a rá szabott eszközzel kezelhessük. Egy ilyen egységes platform használata teszi lehetővé azt is, hogy a különböző területen dolgozó munkatársaink ne elszigetelten kezeljék szakterületüket, hanem egy egységes információ áramlás részeként, ahol egyéb munkafolyamatokból is megkaphatják a számukra szükséges adatokat, ahol automatizált kommunikációval támogathatják egymás munkáját, a vállalat fejlődését.

Tudjon meg többet a rendszerről!

NAV brosúra letöltése
® Copyright 2010 LC Expert