Bemutatkozás Kapcsolat
1037 Budapest, Bécsi út 269.    Tel.: (+36 1) 467 1744    E-mail:

Bevezetés, implementáció

A rendszer bevezetése nagyon fontos fázisa a projektnek, mivel ebben a fázisban történik a rendszer feltelepítése, az esetleges fejlesztések, valamint a dolgozók betanítása. A bevezetési projekt sikerének biztosítására szolgál az Implex implementációs módszer.

A bevezetési projekt kezdetén egy nagyon pontosan lefektetett és kidolgozott projektterv kerül kidolgozásra, amely lehetővé teszi a bevezetés mindkét fél részéről történő folyamatos kontroll alatt tartását. A projektterv szakaszokra, az egyes szakaszok további rész- és alszakaszokra bomlanak, amelyeknek az idő erőforrásigénye órára pontosan meghatározásra kerül. Megjelölhető a kezdés és a befejezés pontos dátuma, valamint a feladat felelőse.

A bevezetés során áttöltjük az adatokat az új rendszerbe, létrehozzuk a megfelelő adattörzseket, beállítjuk az alapfunkciókat, és a vállalat sajátosságainak megfelelő funkciókat, az egyedi eszközöket, beállítjuk a megfelelő hozzáféréseket.

A projektterven végig haladva érünk el a projekt utolsó állomásához, az éles induláshoz. Itt konzulenseink biztosítása, segítsége mellett kezdhetik el használni a rendszert.

Rendszerintegráció

® Copyright 2010 LC Expert